SKISCHOENEN KIND STARLINER 500 WIT

Artikelnummer :
8370480
Pluspunt
Het model voor toekomstige kampioenen. Bedoeld voor middelmatige tot ervaren skiesters op zoek naar een sportieve, maar ook comfortabele en goed geïsoleerde schoen.
79,99 €*

Voordelen

Instelbaar
4 gespen, 6 posities op de kraag (scheenbeen) en 4 posities op de buitenschaal.
Gebruiksgemak
De strap tong zorgt ervoor dat je de schoen gemakkelijk kan aantrekken.
Stijfheid
Flex 50 voor een goede overdracht om snel vooruitgang te boeken.

Technische fiche

Samenstelling
Buitenkant van : 100.0% Polypropyleen Binnenkant van : 100.0% Polyester Zool van : 100.0% Polypropyleen
Geschikt voor
kinderen met schoenmaat 33 tot 38 (Europese schoenmaat).
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Bewaar de schoenen op een droge plaats, bij voorkeur in een hoes voor skischoenen. Sluit de gespen om vervorming van de schaal te voorkomen. Niet bewaren naast een warmtebron.

Kenmerken van het product

Woord van de product manager
Deze schoen met 4 gespen biedt een goede precisie, die aan je kind toelaat naar een hoger niveau te gaan. Schoenen zijn vaak belangrijker dan de ski's om vooruitgang te boeken. Het is met de schoenen dat je de ski stuurt. De natuurlijke hoek helpt je kind de steun van de tong te vinden om de ski's precies te sturen.
Makkelijk te openen / sluiten
Met de 4 gespen is deze kinderschoen zowel precies als gemakkelijk af te stellen. 4 posities op de wreef van de voet en 6 posities op het scheenbeen.
Milieuvriendelijk
Onze binnenschoenen worden vervaardigd van ftalaatvrije kunststof.
Wat is de flex?
Om een indicatie te geven van de stijfheid van de schoen definiëren de merken voor elke schoen een buigingsindex. Dit cijfer bepaalt de stijfheid van het geheel, hoe hoger deze waarde is, hoe stijver de buitenschaal is. Een flex van 50 bij kinderen is bedoeld voor goede skiërtjes.
Hoe een skischoen uitproberen?
Zodra de voet in de schoen zit, sluit je de gespen half. Als je verder gaat, betekent dit dat het volume van de schoen niet geschikt is. Als de schoen gesloten is, buig je 3 keer stvig door hard op de scheenbenen te duwen (plaats de handen op de knieën om je te helpen) om de hiel in de schoen naar achter te brengen. Als je rechtstaat, moet je het einde van de buitenschaal voelen, als je buigt, gaat je voet naar achter en voel je het uiteinde niet meer.
HAUT DE PAGE