SKISCHOENEN KIND TEAM 500 ZWART

Artikelnummer :
8370479
Pluspunt
Het model voor toekomstige kampioenen. Bedoeld voor middelmatige tot ervaren skiërs op zoek naar een sportieve schoen die ook comfortabel en goed geïsoleerd is.
79,99 €*

Voordelen

Instelbaar
4 gespen, 6 posities op instapopening (scheenbeen) en 4 posities op buitenschaal
Gebruiksgemak
Dankzij de strap aan de tong kun je gemakkelijk in de schoen stappen.
Stijfheid
Flex 50 voor een goede overdracht om snel vooruitgang te boeken.

Technische fiche

Maten
21/22/23/24
Flex
50 kinderen.
Gespen
4 gespen.
Samenstelling
Buitenkant van : 100.0% Polypropyleen Binnenkant van : 100.0% Polyester Zool van : 100.0% Polypropyleen
Geschikt voor
jonge skiërs met schoenmaat 33 tot 38 (Europese schoenmaat).
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Bewaar de schoenen op een droge plaats, bij voorkeur in een hoes voor skischoenen. Sluit de gespen om vervorming van de schaal te voorkomen. Niet bewaren naast een warmtebron.

Kenmerken van het product

Woord van productmanager
Deze 4 gespen bieden een goede precisie en overdracht zodat je kind snel op een sportief niveau kan skiën. De schoen is vaak belangrijker dan de ski om vooruitgang te kunnen boeken. De schoen helpt om de ski te kunnen draaien. Dankzij de natuurlijke hoek ondervindt je kind steun van de tong om precies te kunnen sturen.
Makkelijk te openen / sluiten
Dankzij de 4 gespen is de kinderschoen zowel precies als gemakkelijk af te stellen. 4 posities op de wreef van de voet en 6 posities op het scheenbeen.
Milieuvriendelijk
Onze binnenschoenen worden vervaardigd van ftalaatvrije kunststof.
Wat is de flex?
Om een indicatie te geven van de stijfheid van de schoen definiëren de merken voor elke schoen een buigingsindex. Dit cijfer bepaalt de stijfheid van het geheel, hoe hoger deze waarde is, hoe stijver de buitenschaal is. Met een flex tot 50 kunnen kinderen een goed skiniveau bereiken.
Hoe een skischoen uitproberen?
Zodra de voet in de schoen zit, sluit je de gespen half. Als je verder gaat, betekent dit dat het volume van de schoen niet geschikt is. Als de schoen gesloten is, buig je 3 keer stvig door hard op de scheenbenen te duwen (plaats de handen op de knieën om je te helpen) om de hiel in de schoen naar achter te brengen. Als je rechtstaat, moet je het einde van de buitenschaal voelen, als je buigt, gaat je voet naar achter en voel je het uiteinde niet meer.

Andere internetgebruikers bekeken ook

HAUT DE PAGE