Skischoenen voor heren RNS 50 Rental

Artikelnummer :
8288375
Pluspunt
Extra licht voor meer comfort: lichtheid is essentieel om je vrij te voelen en optimaal te genieten van je schoenen.
109,99 €*

Voordelen

Stijfheid
Flex 55, heel toegankelijk, ideaal om de skitechniek te vervolmaken.
Aanpasbaarheid
Binnenschoen in geheugenschuim dat meteen de vorm van de voet aanneemt.
Precisie
Een strap van 35 mm doet de binnenschoen en het bovenwerk goed aansluiten.
Gemakkelijk aan en uit
Easy fit-systeemSoepele schaal in twee materialen aan de wreef.
Thermische isolatie
Zool met 4 verschillende schuimlagen voor een betere isolatie tegen de koude.

Technische fiche

Samenstelling
Voering 100% vinylpolychloride - zonder ftalaat. Belag100% polyurethaan.
Geschikt voor
skiërs die zich willen vervolmaken met een "wide" (brede) voetbreedte tot 104 mm, en comfortabele, lichte schoenen willen.
Garantie
2 jaar

Tips

Onderhoudsadvies
Haal na elk gebruik de binnenschoen en de zool van de binnenschoen eruit om alles beter te laten drogen. Spuit de binnenschoen regelmatig in met een antibacterieel product.
Stockagetips
Bewaar de schoenen op een droge plaats, bij voorkeur in een hoes voor skischoenen. Sluit de gespen om vervorming van de schaal te voorkomen. Niet bewaren naast een warmtebron.

Kenmerken van het product

Comfort
De dubbel geïnjecteerde schaal biedt comfort aan elk type voet dankzij de gemakkelijke instap. In combinatie met de voorgevormde binnenschoen, die verschillende schuimdichtheden combineert en een dempende inlegzool heeft, wordt deze schoen een toonbeeld van comfort.
Lichtheid
De PE-schaal en polycarbonaatgesp maken deze schoen licht zodat je minder snel vermoeid raakt. Volgens onderzoek staat 1 kg aan de voet gelijk aan 5 kg op de rug, daarom is lichtheid essentieel en een grote troef voor dit product.
Isolerende en trillingwerende zool
Zool met 4 verschillende schuimlagen voor een betere isolatie tegen de koude en filtering van trillingen, zodat je de voet optimaal kunt positioneren in de binnenschoen en de ski beter kunt sturen.
Aantrekgemak
Het Easyfit-systeem is een combinatie van een dubbel geïnjecteerde buitenschaal met een inzetstuk boven aan de voet waardoor je de schoenen in een handomdraai aan- en uittrekt. Bovendien is de bovenste gesp gemonteerd op een glijder, voor een aanspanning op maat ongeacht de kuitomtrek.
Steun achteraan
De plaat aan de achterkant van de manchet geeft extra afzetkracht onderaan de schaal, om stevig met de hiel te kunnen afzetten en beter te sturen. Dit systeem wordt aangevuld met een strap van 35 mm die de scheen ondersteunt tot aan de voet en parasietbeweging beperkt.
Duurzaamheid
De zool is voorzien van opzetstukken voor- en achteraan die vervangen kunnen worden om steeds een glad oppervlak te hebben. Deze schoenen worden geleverd met reserve-uiteinden. Dat is belangrijk om na te gaan of de bindingen altijd optimaal functioneren en wrijving te beperken.De gespen in polycarbonaat zijn bijzonder robuust.
Positiebehoud
De 4 gespen in polycarbonaat laten toe om de schaal nauwkeurig af te stellen, de strap van 35 mm geeft extra ondersteuning aan de voet en maakt een afstelling op maat mogelijk.
Speciaal voor verhuur
Plaatsvoorziening achteraan voor een streepjescode of huurcode; omwisselbare voor- en achteruiteinden, brede en stevige gespen, bovenste gesp met glijder.
HAUT DE PAGE