16,99 €*

Reviews on

Skiwanten Chill Heat voor volwassenen zwart Wed'ze

4.1 / 5 8 beoordeling
6 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    31 October 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Eerlijke prijs-kwaliteit
    pasvorm echt te koud

    Ik heb me laten verleiden door de genoteerde minimumtemperatuur helaas had ik na 1u bij -5C ijskoude handen. Dan maar de indoorpiste vroeger verlaten... Natuurlijk mijn eigen schuld: voor zo'n prijs kan je geen wonderen verwachten. Het zijn wel aangename wanten om te dragen bij dus wat warmer weer.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Wendy,

    Bedankt voor de beoordeling van de skiwanten chill heat en alvast onze excuses voor het ongemak dat u hebt ondervonden tijdens het gebruik van deze wanten.
    De gebruikstemperaturen die aangeduid staan bij al onze wanten en handschoenen worden bekomen tijdens een actief gebruik. Doordat een indoorskipiste veel korter is dan de meeste outdoor pistes ga je nooit dezelfde intensiteit kunnen bereiken en kan dit dus een invloed hebben op de gebruikstemperatuur.
    Hopelijk komen de wanten nog van pas tijdens andere iets minder koude activiteiten,indien dit niet het geval is kan u ze steeds retourneren of omruilen in een decathlon winkel naar uw keuze.

    Sportieve groeten,
    ELFI, VDS.SPT

  • Vrouw
    50-59
    05 April 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    warme handen
    heerlijk zacht en warm. geen

    Prima prijs/ kwaliteit.

  • Vrouw
    60 of ouder
    12 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Nah
    goede aansluiting om de polsen Vingerhandschoenen

    Ik bestelde de wanten omdat ik altijd koude handen heb in handschoenen, maar wat blijkt binnen in de wanten zitten toch nog gewoon vingerhandschoenen,dit werd niet vermeld. Ze zijn niet zo warm als ik had verwacht en onhandig aan te trekken.

  • Vrouw
    20-29
    30 November 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    verbaasd! :)
    ondanks de prijs, erg warm!

    Ik heb de wanten deze week gedragen bij een shortski op Hintertux. We hebben er temperaturen van -15°C getrotseerd en ze voldeden nog steeds! Dit terwijl collega's met hele dure wanten/handschoenen toch wel regelmatig eens koude handen hadden! Voor mij zou een gebruikstemperatuur tot -26 wel té koud zijn. (-15°C goed doenbaar voor mij, -20 max)

  • Man
    60 of ouder
    23 March 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super
    lekker warm en zitten lekker geen

    geen opmerking

  • Man
    40-49
    23 March 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfect voor het skien
    Tijdens het skien waren ze lekker warm

    Ideaal voor het skien lekker warm en de koortjes waren handig

  • 24 February 2015
    That review has been deposited on this product version
    super wanten :)

    Heerlijk warme wanten. Ook wanneer je ze even uit hebt gehad en weer aandoet zijn ze zo weer warm. Super handig pols koordje ook!

  • Man
    40-49
    28 January 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Skiwant Chill Heat
    Erg warm en comfortabel. Geen.

    Wanten die je draagt als vingerhandschoenen. Echt super handig.

HAUT DE PAGE