Snelle snowboardbindingen Expedite 300 wit en zwart

Artikelnummer :
8368348
Pluspunt
Deze snowboardbinding heeft een aanspangeheugen om ze rechtop aan trekken. Stel de binding 1 keer in, clips vervolgens enkel de grote centrale haak vast en los. Plaats je voet, vergrendel en vertrek!
Users reviews
1 / 5 1 beoordeling
49,99 €*

Voordelen

Positiebehoud product
Goede steun van de voet bij gemiddelde snelheid (groene tot rode piste).
Handelingsnelheid
Uiterst snel dankzij gememoriseerde afstelling. Voet insteken, vastzetten, riden
Instelbaar
Gas Pedal + spoiler voor-/achteraan + gememoriseerde afstelling van de strap.
Schokdemping
EVA-schuim aan hiel en tenen.
Aanpasbaarheid
M = 35 > 39 L= 38 > 43 XL = 42 > 50
Positiebehoud product
Brede monostrap en scharnier in het midden voor een erg comfortabele steun.

Technische fiche

Maten
M=35-39/L=38-43/XL=42-50
Sluiting
Snel
Samenstelling
Schuimplastic : 50.0% EVA, 50.0% Roestvrij staal kader : 100.0% polyamide 6.6
Geschikt voor
beginnende (en zelfs ervaren) snowboarders die hun bindingen erg snel willen aan- en uittrekken om ze rechtop aan te trekken.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Vergeet niet alle schroeven van de bindingen aan te draaien voor je begint te snowboarden.Tijdens de zomer kun je je bindingen op je snowboard laten staan.

Kenmerken van het product

Woord van productmanager
Het zijdelingse sluitsysteem van de Expedite 300 is supersnel, op voorwaarde dat je vooraf alles goed hebt afgesteld. Eens alles goed is afgesteld, blijf je eraf en telkens je je schoen in de binding steekt, heb je dezelfde afstelling (aanspangeheugen).
Type snowboarden / terrein
De Expedite 300 binding is ontworpen om het de rider die geen tijd wil verliezen, erg gemakkelijk te maken. Het biedt ruim voldoende steun voor een boarders die zich willen vervolmaken en zelfs ervaren snowboarders. Het is perfect voor all-terrain piste / buiten de piste. Als je echt snel wil riden, moet je overschakelen naar een klassieke binding, met de enkelstrap voor een uitstekende steun van de boot.
Openingssysteem
Handig: voor een 1ste eenvoudige afstelling plaats je je voet + schoen in de binding, maak je de haak vast zonder te clipsen en pas je maximum de 2 heugels aan. Door de haak vast te clipsen, zal je afstelling al goed zijn. Na enkele afdalingen kun je de afstelling verfijnen: een beetje meer aanspannen biedt meer steun, normaal aanspannen biedt een maximaal comfort. Opmerking: de grote haak bevindt zich aan de binnenkant om natuurlijker te openen / sluiten.
De mogelijke afstellingen
De oorspronkelijke instellingen zijn voor de meeste mensen geschikt, je kunt echter de volgende dingen ook zelf afstellen: - De positie van de spoiler (vooraan / achteraan / zijkant) door de positie van de schroeven te veranderen die de spoiler vasthouden. - De lengte van het gas pedal, vooral handig voor grote voeten.Er is geen afstelling van de hellingsgraad van de spoiler (canting) op deze binding. Het gas pedal kan zonder gereedschap & zonder de binding te demonteren, w afgesteld (zie handl)
De stance (afstand tussen de bindingen)
Aan te passen aan je morfologie, maar weet dat alle snowboards een aanbevolen positie hebben voor de bindingen ("recommanded stance", aangeduid door een teken tussen de inserts van de bindingen). Opmerking: door de stance te verhogen, sta je redelijk laag op je board en verhoog je de stabiliteit. Dit helpt ook als je wil draaien in de lucht. Op de Freestyle boards is de "recommanded stance" in het algemeen groter dan op de all-mountain boards.
Afstelling van de hoeken van de snowboardbindingen
Voor een combinatie tussen piste en freeride raden we +18° vooraan en 0° achteraan aan. Voor freestylers en voor veelzijdig gebruik, kies je het beste voor +18° en - 9° (de opening achteraan laat je toe om vorderingen te maken bij het switchen). Aarzel niet om voor pure freestyle te kiezen voor compleet symmetrische hoeken, bijvoorbeeld +12° en -12°. De hoeken op de bindingen zijn iets erg persoonlijks. Kijk daarom wat de anderen doen en probeer het uit. Je kan verrast worden.
Centreren van de bindingen op een snowboard
De schijfverbinding met 4 schroeven kan over 1 as verschuiven en er zijn in het algemeen 5 posities mogelijk. Deze afstelling wordt gebruikt om de schoen te centreren op het baord zodat de voet niet te ver komt...Anders val je gegarandeerd. De schoen moet aan de 2 kanten dus evenveel over het board komen. Je kunt de schijf ook 90° draaien, voor meer of minder stance dan voorzien door de inserts. In dat geval kun je de binding lateraal niet meer centreren.
Welke maten kiezen voor mijn Expedite-bindingen?
Wij raden het volgende aan: M = 35 tot 39 L = 38 tot 43 XL = 42 tot 50 Maar net zoals je een schoen aan je eigen voet moet passen, raden wij sterk aan om deze binding met je eigen schoen te passen. Afhankelijk van het merk kan eenzelfde schoenmaat namelijk een verschillend volume hebben.

Users reviews

 • Man
  20-29
  01 January 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Gevaarlijk
  Snel, licht De binding laat los

  De binding schiet na 3 dagen gebruik geregeld los tijdens het snowboarden. Een enkele keer schoten beide bindingen tergelijkertijd los.

  Antwoord van Wed'ze :

  Beste Robbie,

  Bedankt voor het delen van je ervaring met de Expedite 300 bindingen.
  Vervelend om te horen dat de bindingen losraken van je board.
  Zou je iets meer kunnen vertellen over de oorzaak van het losschieten van de bindingen?
  Met welke schroeven zijn de bindingen vastgemaakt?
  Hopelijk kunnen we zo een oplossing vinden.

  Sportieve groet,
  Luke - DECATHLON

  Robbie find this answer useful

HAUT DE PAGE