Snowboard all mountain dames Serenity 300 Evo wit roze en paars

Artikelnummer :
8370789
Pluspunt
Een snowboard met een grote tolerantie voor kantfoutjes om minder te vallen (soepele torsie tussen de voeten). Een goede grip en stabiliteit op de piste dankzij de klassieke camber en houten kern.
Users reviews
3 / 5 1 beoordeling
114,99 €*

Voordelen

Veelzijdigheid
60% piste / 30% buiten de piste / 10% park
Wendbaarheid
Soepele torsie = erge gemakkelijke kleine bochten. Beperkte grip op rode piste.
Drijfvermogen
Klassieke camber + nr achter gepl inserts 10 mm (setback) = normaal drijfverm.
Grip
Klassieke camber + soepele torsie = goede grip en gemakkelijk roetsjen.
Aanpasbaarheid
142 cm : 1m57 tot 1m65 146 cm : 1m61 tot 1m68.
Stijfheid
Soepele flex + houten kern = zacht en progressief van kant wisselen.
Tolerantie
Afgeronde shape + soepele flex om kantfoutjes en vallen te beperken
Glijvermogen
Zool in geëxtrudeerd PE (extruded base). Normaal glijvermogen.

Technische fiche

Enkel board.
Expedite 300 aanbevolen
Wide
Neen
Camber
Klassiek
Vorm
DIRECTIONAL
Pack / Board
Alleen snowboard
Samenstelling
Board : 70.0% Hout, Board : 20.0% Glasvezel, Board : 10.0% Epoxy
Geschikt voor
beginnende snowboardsters die een gemakkelijk snowboard willen voor op de piste om te leren snowboarden.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
De kanten goed afdrogen aan het einde van de dag zodat ze niet roesten. Regelmatig waxen, idealiter na elk 5 tochten. Bewaren uit de zon.

Kenmerken van het product

Woord van productmanager
Dit is een gemakkelijk en toegankelijk snowboard om echt vooruitgang te maken. Om een snowboard met een betere prijs-kwaliteitsverhouding te bieden, hebben wij gewerkt aan het vervoer van onze snowboards. Dat is de reden waarom wij dit snowboard zonder bindingen aanbieden. En om het plezier van het riden en de levensduur van het board te behouden, hebben wij de houten kern behouden.
Type snowboarden / terrein
De Serenity 300 Evo is perfect op de piste, in alle sneeuwomstandigheden. Dankzij de kenmerken die het leerproces vergemakkelijken (soepele flex en torsie, klassieke, maar weinig uitgesproken camber, gerichte maar zachte vorm) glijd je ook gemakkelijk op poedersneeuw en kan je zelfs al een beetje beginnen freestylen. Dankzij de kern in hout kun je je board duwen op harde sneeuw en gaat het board ook langer mee.
Snowboard met directional shape
De vorm van het board (of de "shape") is gericht, dat wil zeggen dat het board een voor- en achterkant heeft. Het is niet symmetrisch: - de achterkant van het board is iets smaller dan de voorkant, - de bindingen en de contactpunten van het board op de sneeuw (setback) bevinden zich iets meer naar achteren. Een directional shape zorgt voor een betere grip in de bochten, een betere controle van het traject en meer veerkracht als je uit de bocht komt.
Klassieke camber
Een klassieke camber is naar boven gebogen tussen de 2 contactpunten van het board op de sneeuw. Dankzij de elasticiteit van het board werkt de klassieke camber als een veer om grip te bieden op elk type sneeuw, dynamiek bij het veranderen van kant en veerkracht als je uit de bocht komt.
Soepele en tolerante flex
De flex (stijfheid van het board tussen de voor- en achterkant) van de Bullwhip 300 Evo bedraagt ongeveer 2/5, wat soepel en tolerant is. Dit type flex is erg homogeen van de nose tot de tail, wat een erg voorspelbaar bochtengedrag oplevert. Het nadeel is natuurlijk dat het board bij hoge snelheden of op ijzige sneeuw geen mooi gesneden bochten kan maken, en gaat roetsjen waardoor je automatisch afremt.
Soepele en tolerante torsie
De torsie (stijfheid van het board in torsie tussen de voeten) bedraagt ongeveer 2/5, waardoor het board gemakkelijk kan worden gedragen, gemakkeljik draait en tolerant is voor fouten van de snijkant. Een soepele torsie geeft wat vrijheid aan de voeten onderling (door te overdrijven kan je de voorste voet kantelen op de hiel en de achterste voet op de tip). Dit is belangrijk als je een beginner bent om kantfoutjes te vergeven. De soepele torsie is ook aangepast om te freestylen/jibben.
Setback 10 mm
Setback, dat is wanneer de steunpunten van het board op de sneeuw niet symmetrisch zijn ten opzichte van het midden van het board, maar naar achteren verschoven. De bindingen zijn dan eveneens met dezelfde afstand naar achteren verschoven. 10 mm setback => klassieke verplaatsing naar achteren van directionele boards. Het zorgt ervoor dat je je beter rechthoudt in de bochten en glijdt over de poedersneeuw aangezien het gewicht zich achteraan bevindt en de voorkant dus natuurlijk wordt opgeheven.
Technische informatie
Breedte vooraan 277 mm / Midden 241 mm / Achteraan 277 mm (Grootte 146 cm) Radius 8,0 m Effectief mes 1050 mm Aantal inserts: 8 + 8 (3 posities mogelijk door bindingen / 40 mm tussen elk) Aanbevolen stance: 500 mm
Geëxtrudeerde zool / glijvermogen
Geëxtrudeerd belag (productieproces, in tegenstelling tot gesinterd belag) Biedt een normaal glijvermogen, en goede weerstand in de loop van de tijd. Moet regelmatig worden onderhouden: Idealiter, waxen na 5 tochten, en minimum 1 keer per jaar: - hetzij aan het begin van het seizoen om te beginnen met een board dat erg goed glijdt - hetzij aan het einde van het seizoen om de zool te voeden door de wax in de diepte in de zool te laten dringen tijdens de zomer (idealiter bindingen onderaan).
Welke maat kiezen voor mijn Serenity 300 Evo ?
In het algemeen kies je, voor gebruik op elk terrein, ongeveer -15 tot -20 cm. (bijvoorbeeld, een meisje van 1m66 kan een board nemen tussen 151 en 146cm). _ Hoe kleiner, hoe gemakkelijker. Het wordt ook aangeraden voor grote mensen die weinig wegen. _ Hoe groter, hoe stabieler bij hoge snelheid. 142 cm WIDE (30 - 60 kg) => 1m57 tot 1m65 146 cm WIDE (40 - 70 kg) => 1m61 tot 1m70.

Users reviews

3 / 5 1 beoordeling
1 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  20-29
  22 November 2016
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Goed voor beginners
  De prijs

  Het is een echt instapboardje voor iemand die echt nog moet leren. Je kan er in zekere mate snelheid mee maken, maar niet waanzinnig. Carven kan, maar roetsjt toch steeds een beetje, wendbaarheid is gemiddeld.

HAUT DE PAGE