Snowboard all mountain dames Serenity 300 Evo wit roze en paars

Artikelnummer :
8370789
Pluspunt
Snowboard met een grote tolerantie voor kantfoutjes om minder te vallen (soepele torsie tussen de voeten). Een goede grip en stabiliteit op de piste dankzij de klassieke camber en houten kern.

Voordelen

Veelzijdigheid
70% piste, 30% buiten de piste, 0% park.
Wendbaarheid
Soepele torsie: erge gemakkelijke kleine bochten. Beperkte grip op rode pistes.
Drijfvermogen
Klassieke camber + inserts 10 mm achter geplaatst (setback): normaal drijfverm.
Grip
Klassieke camber + soepele torsie = goede grip en gemakkelijk roetsjen.
Aanpasbaarheid
142 cm: 1,57 tot 1,65 m 146 cm: 1,61 tot 1,70 m
Stijfheid
Soepele flex + houten kern: zacht en progressief van kant wisselen.
Tolerantie
Afgeronde shape en soepele torsie om kantfoutjes en vallen te beperken.
Glijvermogen
Belag in geëxtrudeerd PE (extruded base). Normaal glijvermogen.

Technische fiche

Maten
142 cm / 146 cm
Enkel board
Expedite 300 aanbevolen
Camber
Klassiek
Vorm
directional
Set / Board
Enkel snowboard
Samenstelling
Board : 70.0% Hout, Board : 20.0% Glasvezel, Board : 10.0% Epoxy
Geschikt voor
beginnende snowboardsters die een makkelijk snowboard willen voor op de piste om te leren snowboarden.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
De kanten goed afdrogen aan het einde van de dag zodat ze niet roesten. Regelmatig waxen, idealiter na elk 5 tochten. In de zomer bewaren uit de zon; de bindingen mag je op het board laten.

Kenmerken van het product

Woord van de productmanager
Dit is een gemakkelijk en toegankelijk snowboard waarmee je vooruitgang kunt boeken. Om je een snowboard met een betere prijs-kwaliteitverhouding te bieden, hebben we gewerkt aan het vervoer van onze snowboards. Dat is de reden waarom wij dit snowboard zonder bindingen aanbieden. En om het plezier van het riden en de levensduur van het board te behouden, hebben wij de houten kern behouden.
Manier van snowboarden / terrein
De Serenity 300 Evo is perfect op de piste, in alle sneeuwomstandigheden. Dankzij de kenmerken die het leerproces vergemakkelijken (soepele flex en torsie, klassieke, maar weinig uitgesproken camber, gerichte maar zachte shape) glijd je ook gemakkelijk op poedersneeuw en kan je zelfs al een beetje beginnen freestylen. Dankzij de kern in hout kun je je board duwen op harde sneeuw en gaat het board ook langer mee.
Snowboard met directional shape
De vorm van het board (of "shape") is directional, dat wil zeggen dat het board een voor- en een achterkant heeft. Het is niet symmetrisch: de achterkant van het board is iets smaller dan de voorkant, de bindingen en de contactpunten van het board op de sneeuw (setback) bevinden zich iets meer naar achteren. Een directional shape zorgt voor een betere grip in de bochten, een betere controle van het traject en meer afzet als je uit de bocht komt.
Klassieke camber
Een klassieke camber is naar boven gebogen tussen de 2 contactpunten van het board op de sneeuw. Dankzij de elasticiteit van het board werkt een klassieke camber als een veer om grip te bieden op elk type sneeuw, dynamiek bij het veranderen van kant en rebound als je uit de bocht komt.
Soepele en tolerante flex
De flex is de stijfheid van het board tussen de voor- en achterkant. Die van de Serenity 300 Evo bedraagt ongeveer 2/5, wat soepel en tolerant is. Dit type flex is erg homogeen van tip tot tail, wat een erg voorspelbaar bochtengedrag oplevert. Het nadeel is natuurlijk dat het board bij hoge snelheden of op ijzige sneeuw geen mooi gesneden bochten kan maken. Het board gaat roetsjen waardoor je automatisch afremt.
Soepele en tolerante torsie
De torsie (stijfheid van het board in torsie tussen de voeten) bedraagt ongeveer 2/5, waardoor het board gemakkelijk kan worden gedragen, gemakkelijk draait en tolerant is voor fouten van de snijkant. Een soepele torsie geeft wat vrijheid aan de voeten onderling. Door te overdrijven kan je de voorste voet kantelen op de hiel en de achterste voet op de tip. Dat is belangrijk als je een beginner bent om kantfoutjes te vergeven. De soepele torsie is ook aangepast om te freestylen/jibben.
Setback 10 mm
Setback betekent dat de steunpunten van het board op de sneeuw niet symmetrisch zijn ten opzichte van het midden van het board, maar naar achteren verschoven. De bindingen zijn dan eveneens met dezelfde afstand naar achteren verschoven. Setback 10 mm: klassieke verplaatsing naar achteren van directionele boards. Het zorgt voor een beter gedrag in bochten en drijfvermogen op poedersneeuw omdat het gewicht zich achteraan het board bevindt en de voorkant dus vanzelf naar boven komt.
Technische informatie
Breedte vooraan 277 mm. Midden 241 mm. Achteraan 277 mm (grootte 146 cm). Radius 8,0 m. Effectief mes: 1.050 mm. Aantal inserts: 8 + 8 (3 posities mogelijk per binding / 40 mm tussen elk). Aanbevolen stance: 500 mm.
Geëxtrudeerd belag / glijvermogen
Geëxtrudeerd belag, een fabricagemethode, in tegenstelling tot gesinterd belag: - biedt een normaal glijvermogen, en goede weerstand in de loop van de tijd, - moet je regelmatig onderhouden: Idealiter waxen na 5 tochten en minimum 1 keer per jaar, - hetzij aan het begin van het seizoen om te beginnen met een board dat goed glijdt, - hetzij aan het einde van het seizoen om het belag te voeden door de wax in de diepte in het belag te laten dringen tijdens de zomer. Idealiter bindingen onderaan.
Welke maat kiezen voor mijn Serenity 300 Evo?
In het algemeen kies je, voor gebruik op elk terrein, ongeveer -15 tot -20 cm (bijvoorbeeld, een meisje van 1m66 kan een board nemen tussen 151 en 146 cm). _ Hoe kleiner, hoe gemakkelijker. Het wordt ook aangeraden voor grote mensen die weinig wegen. _ Hoe groter, hoe stabieler bij hoge snelheid. 142 cm (30 - 60 kg) => 1m57 tot 1m65 146 cm (40 - 70 kg) => 1m61 tot 1m70

Users reviews

Schrijf als eerste een review

Een beoordeling plaatsen
HAUT DE PAGE