bijna uitverkocht

Snowboard kind End Zone 300 Youth geel

Artikelnummer :
8343165
Pluspunt
Een echt kindersnowboard, met een kamber rocker/plat/rocker voor meer tolerantie voor fouten en een kleine straal om gemakkelijker bochten te nemen en een goede grip op de sneeuw te behouden.
89,99 €*

Voordelen

Aanpasbaarheid
120 cm: voor kinderen van 1m30 tot 1m44 135 cm: voor kinderen van 1m45 tot 1m60
Veelzijdigheid
50% piste, 30% buiten de piste, 20% park.
Tolerantie
Kamber rocker / plat / rocker voor op platte stukken zonder te vallen.
Grip
Kleine krommingsstraal om gemakkelijk bochten te nemen met een goede grip.
Wendbaarheid
Twin Tip vorm (symmetrisch) om zowel voor- als achteraan te riden.
Stijfheid
soepel snowboard om gemakkelijker te leren.
Drijfvermogen
De Rocker en platte kamber zorgen ervoor dat het board op de poedresneeuw glijdt

Technische fiche

Samenstelling
Board : 34.0% Hout, Board : 33.0% Epoxy, Board : 33.0% Glasvezel
Geschikt voor
beginnende of ervaren snowboardertjes van 1m30 tot 1m45 (120 cm) of 1m45 tot 1m60 (135 cm) die een gemakkelijk snowboard zoeken.
Garantie
2 jaar

Tips

Onderhoudsadvies
Voor een goed glijvermogen is regelmatig waxen vereist, bij voorkeur om de 2 of 3 uitstappen. Laat op het einde van het seizoen een laag niet afgeschraapte wax zitten, om het belag te beschermen . Dat zal ook goed zijn tijdens de zomer, want de wax zal dieper in de polyethyleen structuur dringen. Klop nooit op de uiteinden van het board om sneeuw te verwijderen, je zou het kunnen beschadigen.
Stockagetips
De zijkanten goed afdrogen aan het einde van de dag zodat ze niet roesten.Idealter, waxen na elk 5 tochten. Buiten het zonlicht bewaren.

Kenmerken van het product

Woord van de product manager
Tijdens snowboardlessen leren monitoren de kinderen erg snel (soms vanaf het einde van de 1ste lesweek) naar achter te glijden, om onmiddellijk gemakkelijk in de twee richtingen te kunnen riden. Daarom heeft dit board een Twin Tip vorm (voor- en achteraan symmetrisch). Deze boards zijn eveneens de meest veelzijdige, omdat je ze zowel op de piste als off piste kunt gebruiken.
Manier van snowboarden / terrein
Ideaal om te leren en vooruitgang te boeken. De End Zone 300 youth heeft een kamer Rocker / Plat / Rocker, dat wil zeggen: _ dat het in het midden plat is voor een maximale stabiliteit voor het kind _ en dat het zowel vooraan als achteraan naar boven gaat om fouten te beperken op platte stukken, op de skilift, ... Wanneer het kind beter kan snowboarden, zorgt de kleine krommingsstraal voor een erg goede grip op elk type sneeuw.
Het snowboard groeit mee met het kind:
Kinderen groeien ongeveer 6 cm per jaar. Het ideaal is dat je je board ten minste 2 jaar kunt gebruiken, en dat je het daarna kunt doorgeven aan je broer/zus. Wij hebben 2 x 6 inserts voor de bevestigingsschroeven van het snowboard aangebracht, zo kan je elke binding op 2 posities plaatsen. Vastschroeven van de bindingen: Tijdens het eerste jaar, op de 4 inserts die zich het dichtst bij het midden van het board bevinden. Tijdens het tweede jaar, op de 4 inserts het verst vh midden vh board.
Welke maat kiezen voor mijn End Zone 300 Youth ?
Aangezien kinderen groeien, neem je het eerste jaar het best een snowboard dat iets groter is, maar het verschil tussen het snowboard en de grootte van het kind mag niet groter zijn dan 10 cm, anders wordt het moeilijk om te leren snowboarden. snowboard van 120 cm => voor kinderen van 1m30 tot 1m45 snowboard van 135 cm => voor kinderen van 1m45 tot 1m60
TWIN TIP snowboard
De vorm van het snowboard (shape) is Twin Tip = de zijlijnen van het snowboard zijn volledig symmetrisch voor- en achteraan, voor een perfecte symmetrie en centrering van het snowboard om op dezelfde manier te riden in de twee richtingen. Een Twin Tip shape zorgt ook voor een goed evenwicht tijdens het draaien (op de grond, in de lucht).
SETBACK 0 mm
Setback, dat is wanneer de steunpunten van het board op de sneeuw niet symmetrisch zijn ten opzichte van het midden van het board, maar naar achteren verschoven. De bindingen zijn dan eveneens met dezelfde afstand naar achteren verschoven. 0 mm => geen verschuiving naar achteren, het zijn de volledig gecentreerde Twin Tip-boards om in de 2 richtingen te riden, maar ook om in evenwicht te zijn (in de lucht of op de piste).
Geëxtrudeerde zool / glijvermogen
BelagGeëxtrudeerd belag, voor een langere levensduur. Moet regelmatig worden onderhouden: idealiter, waxen na 3 tochten, maar minimum 1x per winter, eerder aan het einde van het seizoen om de zool te beschermen en de wax in de diepte te laten dringen tijdens de zomer.
Technische informatie - maat 120 cm
Breedte vooraan 260 mm / Midden 220 mm / Achteraan 260 mm Radius 6,0 m Effectief mes 436 mm Aantal inserts: 2 x 6 (2 posities mogelijk door bindingen / 20 mm tussen elk) Aanbevolen stance: 380 mm
Technische informatie - maat 135 cm
Breedte vooraan 271 mm / Midden 230 mm / Achteraan 271 mm Radius 7,0 m Effectief mes 490 mm Aantal inserts: 2 x 6 (2 posities mogelijk door bindingen / 20 mm tussen elk) Aanbevolen stance: 0 mm

Users reviews

Schrijf als eerste een review

Een beoordeling plaatsen
HAUT DE PAGE