bijna uitverkocht

Snowboardbinding Expedite 2 zwart

Artikelnummer :
8317194
Pluspunt
De snowoardbinding Expedite Wed'ze, met zijn memoriseerbare afstelling, zorg ervoor dat je je voet snel los en vast kan maken. Het biedt steun en comfort.
Users reviews
3.5 / 5 2 beoordeling
39,99 €*

Voordelen

Handelingsnelheid
Uiterst snel dankzij gememoriseerde afstelling. Voet insteken, vastzetten, riden
Instelbaar
Afstellingen: Gas Pedal + spoiler voor-/achteraan + gememoriseerde afstelling
Precisie
Polyamide voetplaat met 30% glasvezel, voor een krachtige afzet.
Aanpasbaarheid
M = 35-39 L= 38-43 XL = 42-50

Technische fiche

Tip
Om de juiste maat te kiezen, probeer met je eigen schoen.
Maten
M = 35-39
L = 38-43
XL = 42-50
Samenstelling
Met glasvezel versterkt polyamide, EVA-schuim, polyester.
Geschikt voor
snowboarders die zich willen vervolmaken en ervaring hebben, en bindingen zoeken die gemakkeljik en snel vast en los zijn.
Garantie
2 jaar

Tips

Onderhoudsadvies
Vergeet niet alle schroeven van de bindingen aan te draaien voor je begint te snowboarden.

Kenmerken van het product

Woord van productmanager
Het zijdelingse sluitsysteem is supersnel, op voorwaarde dat je vooraf alles goed hebt afgesteld.Vervolgens, vastzetten en riden. Deze Expedite 2.0 binding is de opvolger van de 1.0, maar nog sneller en eenvoudiger.
Type snowboarden / terrein
De Expedite 2.0 binding is ontworpen om het de rider die geen tijd wil verliezen, erg gemakkelijk te maken. Het biedt ruim voldoende steun voor een boarders die zich willen vervolmaken en zelfs ervaren snowboarders. Als je echt snel wil riden, moet je overschakelen naar een klassieke binding, met de enkelstrap voor een uitstekende steun van de boot. Dus perfecte binding voor elk terrein piste / off piste en zelfs het snowpark voor beginners.
Zijdelings sluitsysteem met memorisatie van de afstelling
_ buitenkant, je stelt de sluiting in. _ binnenkant, er is een grote haak en een kam om de sluiting in 2 eenvoudige bewegingen te openen en te sluiten: haken / vastzetten. Zo krijg je de gewenste steun, terwijl je het sluitsysteem toch snel en gemakkelijk kunt sluiten.
Positiebehoudhoe de bindingen monteren: haak aan de binnen- of buitenkant?
Wij hebben deze binding ontwikkeld met de haak aan de binnenkant van de voet. Dat is vrij ongebruikelijk, maar zo kan je de binding erg gemakkelijk openen/sluiten => je kunt recht blijven staan tijdens deze handeling. Sommige van onze ervaren testers verkiezen de haken aan de binnenkant te plaatsen. Dat is perfect mogelijk. Dat maakt de handeling iets ingewikkelder, maar biedt meer steun. Wij raden aan de haak aan de binnenkant te plaatsen, maar omgekeerd werkt het ook.
De mogelijke afstellingen
De oorspronkelijke instellingen zijn voor de meeste mensen geschikt, je kunt echter de volgende dingen ook zelf afstellen: - de positie van de spoiler (vooraan / achteraan / zijkant) - de helling van de spoiler - de lengte van het gas pedal, vooral handig voor grote voeten.Het gas pedal kan onder gereedschap en zonder de binding te moeten demonteren, worden afgesteld: erg handig!
De stance (afstand tussen de bindingen)
Aan te passen aan je lichaamsbouw. Aarzel niet om een wijde stance te kiezen, op die manier ben je verplicht vrij laag op het board te staan voor extra stabiliteit. Als je je stance niet kent, monteer de bindingen dan op de aanbevolen inserts. Die staan aangegeven met een streepje.
Op welke hoek maak je de bindingen vast?
Voor een combinatie tussen piste en freeride raden we +18° vooraan en 0° achteraan aan. Voor freestylers en voor veelzijdig gebruik, kies je het beste voor +18° en - 9° (de opening achteraan laat je toe om vorderingen te maken bij het switchen).Aarzel niet om voor pure freestyle te kiezen voor compleet symmetrische hoeken, bijvoorbeeld +12° en -12°.
Centrering van de bindingen
Monteer de bindingen in het midden voor- en achteraan. Bindingen die meer naar achteren zijn geplaatst, bieden meer controle in de bochten en glijden beter in poedersneeuw. Bindingen in het midden bieden dan weer polyvalentie en gemak, meer bepaald tijdens het freestylen. De schijfbindingen met 4 schroeven kunnen volgens één as schuiven. Kies de as van de lengte voor meer of minder stance dan voorzien door de inserts. Of draai op 90° om je boot te centreren in de breedte.
Welke maten kiezen voor mijn bindingen?
Wij raden het volgende aan: M = 3539 L = 384342 50 Maar zoals je ook schoenen moet aanpassen, raden wij sterk aan de binding eerst uit te proberen met je eigen boots. Afhankelijk van het merk kan eenzelfde schoenmaat namelijk een verschillend volume hebben.

Users reviews

3.5 / 5 2 beoordeling
1 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  30-39
  24 February 2015
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  't is eens wat anders
  Goede prijs, geen grote nadelen Geen groot voordeel tov andere bindingen

  Ik had verwacht dat de binding even snel zou werken als mijn vorige Flow, maar dat is het zeker niet. Prijs valt goed mee, maar ik zou ze niet opnieuw kopen.

 • Vrouw
  02 January 2015
  That review has been deposited on this product version
  binding
  sluit erg onhandig

  Mijn zoon heeft maat 46 en dat was voor deze binding precies wat groot.
  De binding sluit erg moeilijk en als er sneeuw gaat onder zitten dan gaat het helemaal niet meer lukken

HAUT DE PAGE