Snowboardboots all mountain heren Bullwhip 500 cable lock zwart

Artikelnummer :
8370519
Pluspunt
Een krachtige en precieze aanspanning dankzij het afstelwieltje met kabel om aan te spannen op de wreef van de voet. Klittenband bovenaan de schoen voor perfecte steun van de schoen op het scheenbeen.
Users reviews
3 / 5 2 beoordeling
119,99 €*

Voordelen

Positiebehoud product
Ergonomische steun hiel 15mm, aanspanning 2 zones: goede steun bij hoge snelheid
Makkelijk te openen / sluiten
Cable Lock 2Z: erg krachtig systeem met kabel & wieltje + klittenband scheenbeen
Stijfheid
Medium flex voor een goede controle over het board bij hoge snelheid.
Thermische isolatie
Zool in EVA (80% lucht) om tegen de koude van de grond te isoleren.
Aantrekgemak
Stevig schuim voor een goed compromis comfort/steun.
Hechting
Ultralight zool met grote noppen voor een goede grip op elk type sneeuw.
Schokdemping
Ultralight zool in EVA (80% lucht), licht en schokdempend.

Technische fiche

EU-maten
41 =>46 (+ op @ : 47).
aanspantype
wieltje + metalen kabel
Aanspan 2 zones
ja
Samenstelling
Buitenkant van : 100.0% Polyurethaan Binnenkant van : 100.0% Polyester Zool van : 100.0% EVA
Geschikt voor
ervaren snowboarders op zoek naar boots die een goede steun bieden om sneller te gaan op elk type terrein.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Haal op het eind van de dag de binnenschoenen uit de boots om ze te laten luchten en sneller te drogen. Neem ook de binnenzool uit de binnenschoen zodat deze perfect droog is na 1 nacht.

Kenmerken van het product

Woord van productmanager
Voor deze nieuwe snowboardboots hebben wij: _ de binnenschoen verbreed voor meer steun en comfort voor iedereen. _ een nieuwe zool in EVA (80% lucht) ontwikkeld die erg licht is en isoleert tegen de koude van de grond. _ een erg krachtig afzonderlijk aanspansysteem toegevoegd: Cable Lock - 2Z. De stijfheid van de schoen blijft medium om zich aan te passen aan elk type rid en elk type terrein.
CABLE LOCK - 2Z aanspansysteem
_ Cable Lock : erg krachtig afstelwieltje met kabel. _ 2Z = 2 aanspanzones. We concentreren de kracht van het wieltje op de wreef van de voet voor een goede steun, en de klittenband bovenaan verhindert elke andere beweging van het scheenbeen in de snowboardboots. Tijdens de ontwerpfase hebben we veel tests uitgevoerd met en zonder klittenband bovenaan de schoen. Het bood een zodanige steun dat we het behouden hebben.
Flex / stijfheid van de boot
De flex van de Bullwhip is medium. Het is geschikt voor personen die bochten maken met een hoge snelheid (noodzaak aan een stijve boot), maar het laat ook toe reactief te zijn in kleine bochten, of op verrassende bulten (noodzaak aan een voldoende soepele boot voor een snelle flexie/extensie van de benen). Je zit echt tussen beide met de Bullwhip 500. Ten opzichte van de boot Boogey is zowel de flex als het positiebehoud van de hiel verbeterd.
Steun van de hiel: Binnenschoen NIVEAU 2
Tijdens het snowboarden is het essentieel dat je hiel goed in de hak van de schoen vastzit. Om je board goed te kunnen besturen, moet je voet goed omhuld worden door de binnenschoen, EN moet de binnenschoen goed omhuld worden door de boot. Voor de Bullwhip beschikt de binnenschoen NIVEAU 1 over 4 concepten: _ Enkelschuim ERGONOMIC SUPPORT FOAM _ Aanspannen binnenschoen 3 PUNTEN _ Link tussen binnenschoen en boot HOOK & LOOP LINK _ Dubbele dikte schuim t.h.v. de tong op wreef (steun en comfort).
Schuim aan de enkel: ERGONOMISCH SUPPORT FOAM-concept
Het enkelschuim vult de anatomische holtes onder en achter de enkel om de hiel vast te zetten. De binnenschoen NIVEAU 2 heeft schuim in een vorm en materiaal exclusief van Wed'ze - De VORM is gebaseerd op een gemiddelde 40° voetscan. Het is perfect om de voet te ondersteunen en zich aan te passen aan elke voet. _ HET MATERIAAL: een elastomeer schuim, zowel zacht als stevig. Alleen als je je voet in de schoen steekt, voel je deze steun. Tijdens het riden zijn er geen harde punten.
Aanspannen binnenschoen: LACING 3 PUNTEN-concept
De 3-aanspanpunten (in plaats van 4 punten) bieden 2 grote voordelen: _ POSITIEBEHOUD: het blokkeert heel goed, omdat er minder wrijving is, en een maximale inspanning wordt overgebracht ter hoogte van het 3de en laatste aanspanpunt = ter hoogte van de enkel. _ WARMTE: Door geen 4de aanspanpunt aan de wreef te voorzien kan het bloed naar de tenen stromen. En het is de bloedsomloop die de tenen verwarmt.
Link tussen binnenschoen en boot: HOOK & LOOP LINK WIDE-concept
Wij hebben 2 klittenbanden toegevoegd tussen de binnenschoen en de boot, één aan elke kant van de binnenschoen. Het vasthoudoppervlak tussen de binnenschoen en de boot is 3x groter op de Bullwhip 500 dan op de Boogey 300. Op die manier glijdt de binnenschoen minder in de boot, waardoor je meer controle hebt over je board.
Zool: grip, schokdemping en thermische isolatie
Onze nieuwe ULTRALIGHT zool is enkele in EVA. EVA is een erg licht materiaal (80% lucht) dat onder andere wordt gebruikt voor de schokdempende tussenzool. Deze formule is voorzien om bestand te zijn tegen slijtage, terwijl het zijn schokdempende kenmerken behoudt. Het is natuurlijk erg isolerend en beschermt tegen de koude van de grond. We hebben gekozen voor grote noppen voor een goede grip, de noppen staan redelijk ver uit elkaar zodat de sneeuw gemakkelijk weg kan.
Thermische isolatie
We hebben op meerdere punten gedacht aan het warm houden van je voeten: _ de zool bevat een isolerende laag van 5 mm dik EVA (80% lucht), die je beschermt tegen de koude grond; _ de inlegzool bestaat ook uit een laag van 5 mm EVA met polyestermateriaal; _ het sluitsysteem met 3 sluitpunten (in plaats van 4) laat je bloed doorstromen naar je tenen En het is de bloedsomloop die de tenen verwarmt.

Users reviews

3 / 5 2 beoordeling
1 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  20-29
  08 March 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Goede botten!

  Heb de botten een week uitgetest in verschillende weersomstandigheden. Bij warmere temperaturen geven de schoenen een luchtig gevoel, voeten hadden het niet overdreven warm. Bij sneeuw en koude weersomstandigheden geen problemen gehad met doorlaatbaarheid van water en voeten bleven ook goed warm. Aangename boots!

 • Man
  20-29
  30 December 2016
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Natte voeten

  De schoenen laten snel water door in de zool. Heb de schoenen getest bij snowworld en de buitenschoen sluit aan de achterkant niet goed aan bij de zool. Ik ga deze schoenen vandaag terug brengen.

  Antwoord van Wed'ze :

  Beste Niels,

  Bedankt voor het schrijven van een product review over de Bullwhip 500 snowboardschoenen.
  Vervelend om te horen dat de schoen niet goed afsluit, dit zou inderdaad niet mogen gebeuren.
  De feedback wordt gedeeld met de fabrikant Wed'ze.
  Sportieve groet,
  Luke - DECATHLON

HAUT DE PAGE