Sweater ski heren Mid Warm 500 rood blauw

Artikelnummer :
8371885
Pluspunt
Deze midlayer combineert de warmte van wol met een ademend inzetstuk in de rug. Geniet van een optimaal comfort, op maat van je behoeften als skiër: langer aan rug, hals en mouwen.
24,99 €*

6 kleuren

Voordelen

Warmte
Lekker warm op koudegevoelige plekken, dankzij de 20 % wol.
Zweetafvoer
Ademende stof op de zweetzones aan de rug en onder de armen.
Rekbaar
Een stof speciaal uitgekozen om ongehinderd te kunnen bewegen.
Zachtheid
Deze ondervest is zacht en comfortabel, vooral aan de nek.

Technische fiche

Samenstelling
Hoofdstof : 80.0% Polyester, Hoofdstof : 20.0% Wol Inzetstuk : 82.0% Polyester, Inzetstuk : 18.0% Elastaan
Tests
Alle producten van Wed'ze zijn uitgedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont-Blanc. Ze werden vervolgens getest in reële gebruiksomstandigheden (onder de sneeuw, in de koude, in poedersneeuw ...). De ontwerpteams garanderen dat het programma waarvoor het artikel is ontworpen en ontwikkeld, perfect overeenkomt met het gebruik ervan op het terrein.
Geschikt voor
skiërs en snowboarders op zoek naar een warm en ademend vest voor onder hun ski-jas.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Altijd eerst goed laten drogen en dan pas opbergen.

Kenmerken van het product

Warmte
Deze ondervest is gemaakt uit een unieke combinatie van materialen, waarbij een onderscheid werd gemaakt tussen koude- en transpiratiegevoelige zones. De Mid Warm 500 zorgt ervoor dat de zones die gevoelig zijn voor de koude lekker warm blijven dankzij een stof op basis van wol (20 %).
Warmte.
De snit is speciaal bedacht voor skiërs en snowboarders: wat langer en met ademende inzet (20 % wol) op de rug om de zone ter hoogte van de nieren (die heel gevoelig is voor de kou) warm te houden terwijl je skiet of snowboardt. Dan zijn er nog de opstaande, nauwsluitende kraag, en de aansluitende polsmoffen met duimopeningen, zodanig ontworpen om gemakkelijk over je skihandschoenen te trekken. Zo houd je de koude lucht buiten.
Afvoer van de transpiratie
De ademende stof op transpiratiezones (rug, oksels) en niet al te koudegevoelige zones (armen) houdt de huid droog tijdens een lange skidag. En met de ritssluiting van dit vest kan je de warmte zelf wat regelen, om beter te verluchten bij warmere temperaturen.
Afsluitbare zakken
In de twee afsluitbare zakjes kan je wat persoonlijke spullen kwijt. De ritsen van de zakken zijn zodanig ontworpen dat je ze kunt openen en sluiten met de handschoenen aan, ideaal op de piste.

Users reviews

Schrijf als eerste een review

Een beoordeling plaatsen
HAUT DE PAGE