SWEATER SKI WARM 500 DAMES GRIJS ROZE

Artikelnummer :
8371659
Pluspunt
Deze onderjas combineert de wramte van wol met een ademend inzetstuk in de rug. Dankzij de lange snit id rug, de kraag & de polsboorden biedt het een optimaal comfort aangepast ad behoeften v skiërs.
24,99 €*

2 kleuren

Voordelen

Warmte
Het lekker warm hebben (20% wol) op de gevoelige zones.
Zweetafvoer
Ademende stof op de zweetzones (rug, onder de armen).
Rekbaar
Stof die de bewegingen van de skiër en snowboarder volgt.
Zachtheid
Deze onderjas is zacht en zit comfortabel aan de hals.

Technische fiche

Samenstelling
Hoofdstof : 92.0% Polyester, 8.0% Elastaan Inzetstuk : 82.0% Polyester, 18.0% Elastaan
Tests
Alle producten van Wed'ze zijn uitgedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont-Blanc. Ze werden vervolgens getest in reële gebruiksomstandigheden (onder de sneeuw, in de koude, in poedersneeuw ...). De ontwerpteams garanderen dat het programma waarvoor het artikel is ontworpen en ontwikkeld, perfect overeenkomt met het gebruik ervan op het terrein.
Geschikt voor
Voor skiërs en/of snowboarders op zoek naar warme en ademende onderkledij die het zweet afvoert.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Laat de top volledig drogen voor je hem opbergt.

Kenmerken van het product

Warmte
Een model aangepast aan de behoeften van skiërs en snowboarders. De lange snit in de rug bestaat uit een inzetstuk op basis van wol (20%) om de zone van de nieren (die erg gevoelig is voor koude) warm te houden tijdens het skiën snowboarden. De aansluitende opstaande kraag en de polsboorden met gat voor je duim bestudeerd om samen met skihandschoenen te worden gedragen, voorkomen dat de koude lucht binnendringt.
Afvoer van transpiratie
Op de zweetzones (rug, onder de armen) en de zones die weinig gevoelig zijn voor koude (arm) garandeert een ademende stof dat je droog blijft, de hele dag lang.Dankzij de ritssluiting van de onderjas kies je zelf hoeveel je de sweater opent in geval van hogere temperaturen.
Afgesloten zakken
In de twee gesloten zakken kun je je persoonlijke spullen opbergen. De ritssluitingen van deze zakken zijn zodanig doordrcht dat je ze gemakkelijk met je skihandschoenen kunt openen op de piste.
HAUT DE PAGE