VOOR PISTESKI'S

14 tips
Pages
les joies du ski de printemps wedze

Geen twijfel mogelijk, de lente is in het land! Dit is het ideale moment om te gaan genieten van de zon en de sneeuw nu die nog op de pistes ligt.

Weet u niet wat u moet antwoorden op de vraag welk skiniveau u hebt? Aarzel niet langer. Onze quiz om uw niveau te bepalen wacht op u. Het is uw beurt!

Skiën heeft geen geheimen meer voor u? Maar weet u zeker dat u goed draait en de juiste techniek beheerst? Om dat te weten te komen ontmoette ik Maud Page, productingenieur bij Wed'ze en skimonitrice, die ons uitlegt hoe u goed draait om beter te skiën.

Comment choisir sa pratique de ski WEDZE
Faire découvrir le ski aux enfants WEDZE

Droom je ervan je kinderen deze winter kennis te laten maken met dolle sneeuwpret? Een prima idee! Skimonitor Antoine, die ook testverantwoordelijke is voor Wed'ze, geeft je enkele tips om je kleine kampioenen wegwijs te maken in de wereld van de skipret.

Comment bien protéger vos yeux en montagne WEDZE
Pistes ski au printemps : choisir les bonnes tenues WEDZE

Ongelooflijk maar waar: ook de lente is een skiseizoen! Sneeuw van goede kwaliteit, langere dagen en zachtere temperaturen. En om je op die mildere omstandigheden te kleden, zullen onze lentetips je vast goed van pas komen.

HAUT DE PAGE