Wanten Slide 300 voor heren/dames, voor pisteskiën, grijs

Artikelnummer :
8371093
Pluspunt
Een voorgevormde want voor een optimale grip en veel draagcomfort. Het inzetstuk maakt de wanten waterdicht, zodat je zorgeloos kunt skiën!
16,99 €*

4 kleuren

Voordelen

Gebruikstemperatuur
Aanbevolen temperatuur -10 °C Minimumtemperatuur -15 °C.
Warmte
Gewatteerde wanten (150 g/m²), voering uit geruwd tricot.
Waterdichtheid
Waterdicht membraan.
Instelbaar
Verstelbare strap.
Draagcomfort
Voorgevormd.

Technische fiche

Warmte
de warmste
Waterdichtheid
waterdicht
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyester Handpalm : 54.2% Polyurethaan, Handpalm : 45.8% Polyester Garnering : 100.0% Polyester
Approved by
12 klanten van Decathlon hebben meegewerkt aan gebruikerstesten in het Franse Tignes, tijdens de laatste fase van de productontwikkeling. Wil je een van onze testers worden? Contacteer ons via wedze.com!
Tests
Alle wanten van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër of snowboarder in belandt. De ontwerpteams gaan na of het programma waarvoor het artikel werd bedacht en ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Geschikt voor
wie af en toe tot regelmatig gaat skiën.
Garantie
2 jaar

Tips

Stockagetips
Ga na of de handschoenen goed droog zijn voordat je ze opbergt.

Kenmerken van het product

Wattering als warmte-isolatie
Warmte-isolatie houdt een skiër of snowboarder op de juiste temperatuur: niet te warm en niet te koud. Het kledingstuk past zich aan het fysisch gedrag van het lichaam en aan de buitenomgeving aan. Wij gebruiken een wattering als warmte-isolatie. Een wattering is een synthetisch materiaal op basis van polyester dat afhankelijk van de grootte van de vezels meer of minder lucht vasthoudt. Hoe dikker de wattering, hoe meer lucht ze vasthoudt en hoe warmer ze dus is.
Waterdicht membraan
In deze wanten zit een waterdicht membraan verwerkt dat bestaat uit een erg dunne polymeerfilm die wordt aangebracht tussen de voering en het deel van de want dat in contact komt met de buitenlucht. Dat membraan houdt het water buiten en maakt de handschoen volledig waterdicht. En de stof aan de buitenkant werd ook nog eens waterafstotend behandeld zodat ze minder water opslorpt.
Waterafstotend vermogen van de stof
Alle handschoenen en wanten van Wed'ze kregen een waterafstotende behandeling zodat waterdruppels van het oppervlak glijden. Op die manier slorpt de stof geen water op. Ze blijft licht en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant ervan te behandelen. Die behandeling moet om de 2 à 3 wasbeurten worden herhaald met specifieke producten die je in onze winkels vindt.
Beveiliging tegen verlies
Met de elastische leash, die je rond de pols doet, kun je de wanten uittrekken op de liften zonder gevaar dat je ze kwijtraakt.
Winddicht
Alle handschoenen en wanten van Wed'ze zijn "winddicht". Wist je dat de wind het koudegevoel aanzienlijk verhoogt? Bij een buitentemperatuur van 0 °C en een windsnelheid van 20 km/u bedraagt de gevoelstemperatuur -10 °C. Winddichte stoffen verminderen dit afkoeleffect doordat ze de luchtcirculatie verhinderen, veroorzaakt door wind of de relatieve snelheid tijdens het sporten.
Gemakkelijk aan te trekken
Het volstaat om het riempje aan de pols naar binnen te trekken om de handschoenen snel te kunnen aantrekken. Alle Wed'ze handschoenen en wanten voor kinderen hebben dit riempje, behalve de want Firstheat.

Users reviews

Schrijf als eerste een review

Een beoordeling plaatsen
HAUT DE PAGE